Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Behara je ordinacija sa iskustvom od 30 godina u privatnoj praksi. Stalnim usavršavanjima i edukacijom, savremenim materijalima i opremom, svojim uslugama doprinosi zdravom i lepom osmehu svojih pacijenata.

Svojim znanjem želimo da, pre svega, preventivno utičemo na svest naših pacijenata o oralnom zdravlju, a da potom metodama savremene stomatologije nadoknadimo sve nedostatke i bolesti vaših usta i zuba.

Kao stomatološka privatna zdravstvena praksa mi zaista verujemo, da su preventivna nega i obrazovanje, put do optimalnog zdravlja usta i zuba. Trudimo se da obezbedimo zdravstvenu negu zuba. Zbog toga se kroz razgovor sa pacijentom, fokusiramo na celokupno stanje usta, zuba i desni. Koristimo rendgen, samo kada je to neophodno. Naš cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i Vašu porodicu, kroz preventivni rad i naš i Vaš. Dakle, dajemo Vam savete, direktnim razgovorom nastojimo da razumete kako da brinete o svojim zubima da bi se smanjila potreba za stomatološkim intervencijama. Savetujemo da redovno obavljate rutinsko uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga, kao i čišćenje zuba koncem. Nismo prvenstveno fokusirani na Vaš predivan osmeh, brinemo i za Vaše zdravlje.

SERTIFIKATI
Orden viteza privatnog zdravstvenog sektora Srbije dr Mladen Behara
Orden viteza privatnog zdravstvenog sektora Srbije dr Mladen Behara

Prim Dr Mladen Behara
specijalista stomatološke protetike
+ 381 (62) 8-617-988

Medicinska sestra

Stomatološka sestra
Tehničar
+ 381 (32) 322-656