Pre nego što nas kontaktirate

Sa namerom da ceo proces bude što efikasniji i jednostavniji preporučujemo Vam sledeću proceduru:

  • – Preporučujemo da posetite Vašeg stomatologa u svojoj zemlji radi pregleda, tako da unapred budete upoznati sa problemima i mogućnostima izlečenja.
  • – Preporučuje se da putem e-mail pošaljete rendgenski snimak vilice ili fotografiju vaših zuba uradjenog na digitalnom fotoaparatu.

Vreme je da nas kontaktirate

Kada izabranom doktoru stomatologije / medicine predstavite problem i dijagnozu koju je postavio vaš stomatolog / lekar i kada pošaljete rendgenski snimak, on će biti u mogućnosti da iznese svoje mišljenje, kao i plan i cenu tretmana. Na osnovu informacija koje ste mu prilikom telefonskog razgovora preneli i na osnovu rendgenskog snimka sastavlja se plan tremana. Tačnost plana iznosi 90 %. ,zadržava se pravo da prilikom vašeg prvog pregleda u ordinaciji donesu minimalne izmene u planu, ali samo uz vašu saglasnost.

Način plaćanja

  • – Prihvata se isključivo gotovinsko plaćanje, ali pojedine ordinacije primaju sve vrste debitnih I kreditnih kartica.
  • – Dužni ste da platite 50% celokupnog iznosa tretmana posle prve posete stomatologu, a ostatak posle poslednje posete.
  • – Za pacijente iz inostranstva izdajemo posebne fakture koje, ukoliko pacijenti poseduju odgovarajući zdravstveni plan u zemlji boravka, omogućuju povraćaj novca u iznosu cene tretmana.
  • – Za usluge pružene u visini većoj od 1000 €, dobijate popust od 5%, kao vaučer od 100 €, odnosno dodatno smanjenje računa kao deo naknade Vaših troškova transporta.

Tehnička pomoć

Mi smo tu da vam boravak učinimo što prijatnijim. Na našem sajtu vam je dostupan link Turističke organizacije Čačka kao i pojedinih turističkih agencija.. Pored naziva hotela nalazi se slika i korisne informacije o hotelu. Prilikom vašeg dolaska u Beograd, član našeg tima vas dočekuje na aerodromu ili autobuskoj stanici i pruža udobnu vožnju do vašeg hotela. Takodje naša dužnost je da vam obezbedimo vožnju do stomatološke ordinacije prilikom svake posete, kao i prilikom konačnog odlaska na aerodrom ili autobusku stanicu. Mi možemo da vam pružimo pomoć prilikom odabira prevoznog sredstva. Na našem sajtu možete pronaći listu svih evropskih gradova direktno povezanih sa Beogradom, Čačakom, avionom, autobusom ili železnicom.